Joustava asukasvalinta- ja viestintäjärjestelmä

 

Moor auttaa rakentajia hallitsemaan asukkaiden asuntojen valinta- ja muutostarpeet viestinnällä ja valintojen hallinnalla sekä niitä tukevilla palveluilla. Moor Asukaspalveluohjelmisto on täysin pilvipalvelupohjainen ohjelmisto asuntojen materiaalivalintojen ja asuakasviestinnän helppoon hallinnointiin. Ratkaisu sopii erinomaisesti myynnin, asukasvastaavien ja tuotannon yhteiskäyttöön, mutta sitä voi hallinnoida myös vain yksi henkilö yrityksessä. Näin olleen Moor muokkautuu hyvin eri tyyppisten yritysten tarpeisiin.

Erilaisiin tarpeisiin muokkautuva

Moor Asukaspalveluohjelmasta voit valita itsellesi sopivimman ominaisuuspaketin sekä muokata sitä myöhemmin jos tarpeesi muuttuvat. Yleisimmät paketit on rakennettu vastaamaan tavallisimpia rakennusalan asukas- ja osakasviestintä- sekä materiaalivalintojen hallintatarpeita. Paketteja voi lisäksi muokata erilaisilla lisäarvopalveluilla.

Viestintä

Viestintä on helppokäyttöinen asukas- ja osakasviestintätyökalu rakennusprojektien viestintätarpeisiin.

Saneeraus

Saneeraus on korjausrakentajan yksinkertainen ja tehokas työkalu remonttikohteen materiaalivalintojen sekä asukas- ja osakasviestinnän hoitamiseen.

Gryndi

Gryndi on perustajaurakoitsijan ratkaisu uudistuotannon asukasviestinnän ja materiaalivalintojen ja -muutosten hallintaan.

Virtuaali

Virtuaali on 3D-konfiguraattori, asuntopohjakohtainen virtuaalihuoneisto, jota voit hyödyntää myös VR-ratkaisuna.

Share This