Markkinoiden joustavin palvelupaketti rakentamisen asiakaspolun hallintaan

Moor Asukaspalveluohjelmasta saat rakennettua tarpeidenne mukaisen asiakaspolun hallintaratkaisun valitsemalla vain yhden osa-alueen tai ottamalla käyttöön koko ratkaisun. Lisäksi tarjolla on erilaisia lisäarvopalveluita huoneistovisualisoinneista koko asukaspalveluprosessin kokonaisvaltaiseen hallintaan.

Tuotteet

Viestintä

Asukasviestintä

Viestintä on helppokäyttöinen infotyökalu taloyhtiön asukkaiden ja tilojen käyttäjien tavoittamiseksi. 

Asukasmuutokset

Asukasmuutokset on digiaalinen ratkaisu asukasviestinnän sekä materiaalivalintojen ja -muutosten hallintaan rakennusprojekteissa.

Asukastarkastukset

Hallitse asukastarkastusprosessi täysin digitaalisesti. Me yhdistämme rakennusliikkeen ja asunnon omistajan joustavasti.

KotiKauppa

KotiKauppa on tehokas työkalu uusien asuntojen myyntiin ja asiakashallintaan niin asuntomyyjille, rakennuttaja-asiamiehille, myyntipäälliköille kuin välittäjille.

Asukaspalvelu

Asukaspalvelussa hoidamme puolestasi valikoimien hallinnan sekä koko asukasmuutos-prosessin.

Asuntorakentaminen

Koko asuntorakentamisen asiakaspolku yhdeltä toimittajalta.

Korjausrakentaminen

Asukasviestintä, tiedottaminen, materiaalivalinnat sekä lisä- ja muutostyöt.

Asukasmuutokset palveluna

Hoidamme valikoimien hallinnan ja koko asukasmuutosprosessin alusta loppuun

Asuntorakentamisen kokonaispaketti

Koko asuntorakentamisen asiakaspolkuMonipuolinen ja helppokäyttöinen asukaspalveluratkaisu ennakkomarkkinoinnista takuutarkastuksiin yhdeltä toimittajalta. Kokonaispaketti koostuu seuraavista osista:

Korjausrakentamisen ratkaisu

Viestintä

Monipuolinen asukaspalveluratkaisu materiaalivalinnoista takuutarkastuksiin yhdeltä toimittajalta. Kokonaispaketti koostuu seuraavista osista:

Asukasmuutokset palveluna 

Asukasmuutokset palveluna tarkoittaa käytännössä sitä, että rakentaja keskittyy rakentamiseen ja me hoidamme asukasvastaavan tehtäviin kuuluvat: asukaskyselyt, aloituskatselmukset, materiaalivalinnat, lisä- ja muutostyötarjoukset sekä tilaukset, huonekortit ja laskutuserittelyt. Kaikesta tästä veloitamme ainoastaan tehdystä työstä.

 

Tilaa online-demo