Joustava ratkaisu rakentamisen asiakaspolun hallintaan

Moor auttaa rakentajia hallitsemaan asukkaiden asuntojen valinta- ja muutostarpeet viestinnällä ja valintojen hallinnalla sekä niitä tukevilla palveluilla. Moor Asukaspalveluohjelmisto on täysin pilvipalvelupohjainen ohjelmisto asuntojen materiaalivalintojen ja asuakasviestinnän helppoon hallinnointiin. Ratkaisu sopii erinomaisesti myynnin, asukasvastaavien ja tuotannon yhteiskäyttöön, mutta sitä voi hallinnoida myös vain yksi henkilö yrityksessä. Näin olleen Moor muokkautuu hyvin eri tyyppisten yritysten tarpeisiin.

Markkinoiden joustavin palvelupaketti

Moor Asukaspalveluohjelmasta saat rakennettua tarpeidenne mukaisen asiakaspolun hallintaratkaisun valitsemalla vain yhden osa-alueen tai ottamalla käyttöön koko ratkaisun. Lisäksi tarjolla on erilaisia lisäarvopalveluita huoneistovisualisoinneista koko asukaspalveluprosessin kokonaisvaltaiseen hallintaan.

Viestintä

Viestintä on helppokäyttöinen infotyökalu taloyhtiön asukkaiden ja tilojen käyttäjien tavoittamiseksi 

Asukasmuutokset

Asukasmuutokset on digiaalinen ratkaisu asukasviestinnän sekä materiaalivalintojen ja -muutosten hallintaan rakennusprojekteissa.

Tarkastukset

Hallitse asukastarkastusprosessi täysin digitaalisesti. Me yhdistämme rakennusliikkeen ja asunnon omistajan joustavasti.

KotiKauppa

KotiKauppa on tehokas työkalu uusien asuntojen myyntiin ja asiakashallintaan niin asuntomyyjille, rakennuttaja-asiamiehille, myyntipäälliköille kuin välittäjille.

Asukaspalvelu

Asukaspalvelussa hoidamme puolestasi valikoimien hallinnan sekä koko asukasmuutos-prosessin.

Share This