Joustava ratkaisu rakentamisen asiakaspolun hallintaan

Moor auttaa rakentajia hallitsemaan asukkaiden asuntojen valinta- ja muutostarpeet viestinnällä ja valintojen hallinnalla sekä niitä tukevilla palveluilla. Moor Asukaspalveluohjelmisto on täysin pilvipalvelupohjainen ohjelmisto asuntojen materiaalivalintojen ja asuakasviestinnän helppoon hallinnointiin. Ratkaisu sopii erinomaisesti myynnin, asukasvastaavien ja tuotannon yhteiskäyttöön, mutta sitä voi hallinnoida myös vain yksi henkilö yrityksessä. Näin olleen Moor muokkautuu hyvin eri tyyppisten yritysten tarpeisiin.

Erilaisiin tarpeisiin muokkautuva

Moor Asukaspalveluohjelmasta voit valita itsellesi sopivimman ominaisuuspaketin sekä muokata sitä myöhemmin jos tarpeesi muuttuvat. Yleisimmät paketit on rakennettu vastaamaan tavallisimpia rakennusalan asukas- ja osakasviestintä- sekä materiaalivalintojen hallintatarpeita. Paketteja voi lisäksi muokata erilaisilla lisäarvopalveluilla.

KotiKauppa

KotiKauppa on tehokas työkalu uusien asuntojen myyntiin ja asiakashallintaan niin asuntomyyjille, rakennuttaja-asiamiehille, myyntipäälliköille kuin välittäjille.

Asukas-muutokset

Asukasmuutokset on ratkaisu asukasviestinnän sekä materiaalivalintojen ja -muutosten hallintaan rakennusprojekteissa.

Tarkastukset

Hallitse asukastarkastusprosessi täysin digitaalisesti. Me yhdistämme rakennusliikkeen ja asunnon omistajan joustavasti.

Asukaspalvelu

Asukaspalvelussa hoidamme puolestasi valikoimien hallinnan sekä koko asukasmuutos-prosessin.

Share This